Bli med på menighetstur til Åpta 24. til 26. august!

En flott tur for hele menigheten. For barn, ungdom og voksne i alle aldre!

HVEM: Alle som har lyst. Dette er også en fin anledning til å bli kjent med menigheten.

HVA: En tur med variert innhold. Møter hver formiddag og kveld. På kvelden er det egne tweens, ungdoms- og voksensamlinger. Felles aktiviteter på dagtid. Det er lagt opp til mye fritid hvor en kan bli kjent både ved å spille fotball, bade (det er badebasseng her!), gå tur eller drikke kaffe sammen. Tema for turen er ”Z, og Håkon prest er allerede i gang med planleggingen!

HVOR: Åpta misjonssenter, et hyggelig sted rett utenfor Farsund.

PRIS:

Losji:
Det er stor variasjon i overnattingsmuligheter, fra enkeltmannsrom med bad på gangen til hytter med plass til to familier. Prisene varierer tilsvarende, men en liten pekepinne er:
Hytte fra        1250,-

Leilighet fra   1650,-
Rom fra         850,-
Ungdom som kommer alene betaler ikke for losji.

Mat:
Over 12 år              550,-
Fra 8 til 12 år          400,-
Fra 4 til 7 år            200,-
De under 4 år spiser gratis.

Pris skal ikke være en hindring for å kunne delta på tur. Vi ønsker at alle skal få mulighet til å være med. Roy har taushetsplikt, så trenger dere økonomisk støtte, så kan dere ta en telefon til Roy om det. Det blir mellom dere.

TRANSPORT: Vi regner med at de fleste kommer seg til Åpta med privat bil. Har du ikke selv bil eller mulighet til å kjøre, så meld inn dette ved påmelding.

PÅMELDING: På Åpta er det et tak på hvor mange det er plass til så vi oppfordrer til å være tidlig ute med påmelding. Det blir ”førstemann til mølla”-prinsippet. Påmelding på flekkeroymenighet.no.
Klikk
her for å komme til skjema.
For hjelp med påmelding, ta kontakt med Roy på kontoret: 38 19 68 10.
Påmeldingsfrist: Snarest før 1. juli 2018.

Mer informasjon om pakkeliste, program mm når turen nærmer seg.

Hvem skal DU invitere med deg i år..?