ONSDAGSKIRKE

Felles på alle samlingene:
Vi starter med kaffe, kjeks og frukt. Menighetsnytt. Undervisning/ sang. Samtale og bønn.
Alle samlingene starterkl.19.30 og varer til 21.00.
Vi vil at temaene og undervisningen skal være aktuell for ungdom, voksne og eldre og ønsker at alle kan samles til onsdagskirke.

Høstens samlinger 2018 i Lindebøskauen skole, auditoriet:
Dato:                Taler:                                   Tema:                                          Sang:

5. september     Øystein Holvik.                                                                         Harald Nilsen og Lorentz Kjenes.
19. september   Jens Olai Justvik.                Fra operasanger til prest.             Edel Dale og Roald Guttormsen.
17. oktober        Sigurd Tveit.                        Bohemen fra Nasareth                 Kristine Gangås Bjørseth.
31. oktober        Håkon Reiersølmoen og     "Hvorfor var det ingen som så?"   Maren Øverland og Eivind Pedersen.
                          Marte Hove Øverland.         To i sofaen.
14. november    Sølvi Endresen.                                                                        Paul Richardsen og Roald Guttormsen.
28. november    Marianne Fjell.  ​                                                                        Ingvild Skjekkeland og Roald Guttormsen.

__________________________________________________________________________________________________________________

SMÅGRUPPER - Lyst på gode venner?

Hva er smågrupper?
Et sted for fellesskap og vennskap med gjensidig respekt og omsorg. Et sted for å inkludere og invitere nye i menigheten. Å være et sted der vi er opptatt av å tjene andre.

Gruppene er ulike.
I dag har vi 15-20 ulike grupper for voksne med i menighetens gruppenettverk.

Hva skjer i smågruppene?
Innholdet i den enkelte gruppe varierer. Det mest vanlige er å gjøre to ting:

Dele:
Å dele liv innebærer å kunne være åpen om både det positive og det vanskelige i livet. Fint å dele livs- og troserfaringer med hverandre.
Bibelen, en studiebok benyttes av de fleste. Menigheten legger også til rette for å følge et samtaleopplegg basert på gudstjenestene.
Å dele liv sammen gjør at vi kan oppmuntre hverandre, og hjelper hverandre til å leve livet i hverdagen.

Be:
De fleste bruker tid til å be sammen. Det kan være spesielle behov, eller bare en generell bønn for den enkelte.

Hvordan bli med i en smågruppe?
Ta direkte kontakt med smågruppekontakt, Torunn Haraldsen pr. epost:
torunntrost@hotmail.com eller mobil: 938 18 893.

TILBUD OM SAMTALEOPPLEGG TIL SMÅGRUPPENE basert på prekenteksten til de enkelte søndager:

Søndag 26. august 2018 "Unyttige tjenere".pdf
Søndag 2. september 2018 "Det ene nødvendige".pdf